1 Oven voorverwarmen op 220 °C. Knoflook pellen en fijnsnijden. Aardappelschijfjes, 2 el olijfolie en knoflook in braadslee mengen. Bestrooien met zout en peper. Aardappelschijfjes in midden van oven in 20-25 min. goudbruin bakken. Halverwege omscheppen. Lime schoonboenen, schil fijnraspen en lime uitpersen. In kom fritessaus losroeren met 2/3 deel limerasp en 1 1/2 el sap. Tuinerwten/wortelen bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. Muntblaadjes van steeltjes halen en fijnsnijden. Rest olie verhitten in koekenpan met antiaanbaklaag en hierin vissticks volgens aanwijzingen op verpakking bruin en gaar bakken. Aardappelschijfjes en groenten over 4 borden verdelen. Groenten bestrooien met munt. Vissticks erbij leggen, flinke lepel limesaus ernaast scheppen en bestrooien met rest limerasp.
Vissticks met limesaus is een recept van Albert Heijn