Vis met curry en yoghurtraita

4
25 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rijst koken volgens aanwijzingen op verpakking. Currypasta en kokosmelk in steelpan doorroeren en iets laten inkoken. Vis bestrooien met peper en zout. Olie in koekenpan met antiaanbaklaag verhitten en hierin vis om en om goudbruin bakken. Komkommer en kool wassen en fijnraspen, iets laten uitlekken in zeef en door yoghurt scheppen. Op smaak brengen met zout, peper en djinten. Bosui in ringen snijden. Koriander grof snijden. Vis over 4 borden verdelen, saus erover scheppen. Bestrooien met bosui en koriander. Raitasalade ernaast scheppen en kom rijst erbij geven.

Vis met curry en yoghurtraita is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

KIPCURRY MET MANGO EN ROOM
20-30 min -
Bekijk recept

Volkoren rijst met vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentenschotel met vis
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken vis met honingworteltjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept