Gegrilde varkensspiesjes met gemarineerde courgette

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Steek de barbecue aan. Schep het vlees in een schaal om met twee tenen geperste knoflook, tijm, olie en peper en zout naar smaak. Rijg het vlees aan de satéprikkers. Schep de courgette met de olijvenmix in een schaal. Voeg peper en zout naar smaak toe. Pof de aardappelen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Gril de spiesjes op de barbecue in ca. 10 min. rondom bruin en gaar. Roer de rest van de knoflook door de yoghurt. Verdeel de aardappelen over 4 borden, snijd ze kruislings in en duw ze voorzichtig open. Schep in elk 1 el knoflookyoghurt. Serveer met de spiesjes en de courgette met olijven en kaasblokjes.

Gegrilde varkensspiesjes met gemarineerde courgette is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Schnitzel, citroen en courgette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kroketten van courgette met feta
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde aubergine
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde mango met aardbeien-gemberdip
20 min Nagerecht
Bekijk recept