Kabeljauwschotel met tomatensaus

4
30 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven voorverwarmen op 180 °C. Broccoli in ruim water in ca. 4 min. beetgaar koken. Broccoli uit water scheppen en koud afspoelen. Courgette in dunne plakken snijden en 2 min. in zelfde pan even koken. Broccoli in plakken snijden. Ovenschaal invetten met 2 el olijfolie. Vis droogdeppen en met peper en zout bestrooien. 2 el olijfolie in koekenpan verhitten en vis aan beide zijden 3 min. bakken. Bodem van schaal met 3 el tomatensaus bestrijken. Courgette erop leggen. Vis erop leggen en daar weer gesneden broccoli op. Doorgaan tot alles op is. Steeds kappertjes tussen lagen strooien. Schaal overgieten met rest van saus. Restje saus uit pot met wat kookvocht mengen en over schotel gieten. Ovenschotel in ca. 20 min. in midden van oven bakken. Intussen pasta beetgaar koken volgens aanwijzingen op verpakking. Bij ovenschotel serveren.

Kabeljauwschotel met tomatensaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen in spicy tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete bonen met worstjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauwschotel met citroenrijst
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwschotel met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met tomaat, paprika en olijven uit de oven
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige kabeljauwschotel met chorizo
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept