Spinaziestamppot met gegrilde tartaartjes

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de aardappelen en snijd ze in blokjes. Verhit 1 el olie in een pan met dikke bodem en schep de aardappelen erdoor. Voeg de bouillon toe en kook de aardappelen op laag vuur in 15-20 min. gaar.
  • 2 Verhit 2 el olie in een koekenpan en fruit de ui en bosui in 5-6 min. glazig. Meng de knoflook en 2 tl zwarte peper met 1 el olie en bestrijk hiermee de tartaartjes. Gril het vlees in 4-6 min. bruin vanbuiten en rosé vanbinnen.
  • 3 Stamp de aardappelen en het kookvocht met een pureestamper tot een smeuïge puree. Schep het uimengsel en de spinazie erdoor en warm al omscheppend door tot de spinazie begint te slinken. Breng op smaak met peper en zout. Serveer de stamppot in diepe borden en leg de tartaartjes erop.

Spinaziestamppot met gegrilde tartaartjes is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met koolraap
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tartaartjes met perensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tartaar met remouladesaus en groenteroerbak
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tartaar en bloemkool met gorgonzola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spinaziestamppot met cervelaat
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Krokante zalmburgers met spinaziestamppot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinaziestamppot met ei
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinaziestamppot met vissticks
60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept