Wortelstamppot en snelle runderstoof

4
30 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de aardappelen met de winterpeen in weinig water met zout in 20 minuten gaar. Verhit in een braadpan de olijfolie en fruit de ui. Voeg de runderreepjes toe en bak ze 5 minuten mee. Bestrooi het vlees met de kaneel en zout en peper naar smaak en doe de tomatenblokjes erbij. Breng het vleesmengsel aan de kook en laat het zonder deksel op laag vuur 15-20 minuten stoven. Giet het aardappel-wortelmengsel af en vang het kookvocht op. Stamp het aardappel-wortelmengsel met ca. 100 ml kookvocht tot een smeuïge stamppot. Voeg zout en peper naar smaak toe. Verdeel de wortelstamppot over 4 borden en schep er de runderstoof bij.

Wortelstamppot en snelle runderstoof is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Zoete runderstoof met pompoen
105 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderstoof met pompoen
115 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vlaamse runderstoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vlaamse runderstoof
Bekijk recept

Kruidige wortelstamppot met vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wortelstamppot met Griekse burgers
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wortelstamppot
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wortelstamppot met cashewnoten en koriander
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept