1 Kook de aardappelen in weinig water met zout in 20 minuten gaar. Kook de sperziebonen inweinig water met zout 5 minuten en giet ze af. Dep de tilapiafilet goed droog met keuken-papier en bestrooi de vis met zout en peper. Bestrijk de vis aan beide kanten met 2 eetlepels olijfolie. Verhit de grillpan en gril de vis in 3-4 minuten per kant net gaar met een mooi roostermotief. Verhit in een koekenpan 1 eetlepel olijfolie en fruit de ui. Schep de sperziebonen erdoor en warm ze 2 minuten mee. Breng de sperziebonen op smaak met zout en peper en pers er de citroen boven uit naar smaak. Schep de bonen nog even om en houd ze warm op laag vuur. Verdeel de aardappelen over 4 borden en schep de tilapiafilet met de citroenboontjes erbij.
Tilapia met citroenboontjes is een recept van Albert Heijn