1 Tofu afgieten en in plakken van 7 mm snijden. Sojasaus in plat bord gieten en plakken tofu 10 min. marineren, halverwege keren. Mie volgens aanwijzingen op verpakking beetgaar koken, boven vergiet afgieten en met koud water afspoelen. Ei klutsen in kom en bloem op schotel strooien. Tofuplakken eerst door ei en dan door bloem halen. Overtollig bloem eraf kloppen. 3 el olie in koekenpan verhitten en tofu hierin ca. 8 min. knapperig bakken. Halverwege keren. In wok rest olie verhitten. Wokgroente 4 min. wokken, mie toevoegen en nog eens 4 min. goed doorwarmen. Chilisaus erover gieten en omscheppen. Chilisaus achterhouden voor garnering. Eventueel zout en peper naar smaak toevoegen. Op bord scheppen, tofu-krokantjes erbij geven. Eventueel nog 1 tl chilisaus erover schenken.
Wokmie met chilisaus en tofukrokantjes is een recept van Albert Heijn