Lauwwarme salade met makreel

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Venkel schoonmaken en ca. 12 min. in gezouten water beetgaar koken. Koud afspoelen en in dunne schijven snijden. Bietjes pellen en in schijven van dezelfde dikte snijden. Puree bereiden volgens aanwijzingen op verpakking en over 4 borden verdelen. Van waterkers harde stelen verwijderen en op puree leggen. Venkel en bietjes eromheen schikken. Makreel uit elkaar plukken, in 4 porties verdelen en vis door waterkers heen leggen. Dressing erover druppelen.

Lauwwarme salade met makreel is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Makreelfilet en rabarberchutney
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme posteleinsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Beenhamtosti met koolsalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme couscous met groenten en kruidenricotta
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept