1 Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de rijst af en laat uitlekken in een vergiet.
2 Verhit 2 el olie in een wok en fruit de ui 3 min., voeg de knoflook toe en bak nog 2 min. Voeg het vlees toe en bak het bruin aan. Doe de ketjap erbij en warm 1 min. mee. Schep de spitskool erdoor. Voeg de mix voor nasi met 200 ml water toe en warm 5 min. door. Schep regelmatig om. Klop ondertussen de eieren los met een scheutje water, peper en zout.
3 Verhit 3 el olie in een koekenpan en bak van het eimengsel 2 omeletten. Bak iedere omelet 4 min., keer halverwege om. Rol de omeletten op en snijd in reepjes.
4 Schep de rijst door de groentemix en breng de nasi op smaak met sambal en zout. Bak de rijst al omscheppend in 5 min. warm en krokant. Neem de wok van het vuur en schep de selderij, garnalen en de omeletreepjes erdoor. Lekker met zoetzure komkommersalade, kroepoek en gefruite uitjes.
Pittige nasi goreng met garnalen en ei is een recept van Albert Heijn