Knolselderijsoep met roggebrood met ham en paté

4
40 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de knolselderij in plakken. Schil de plakken en snijd ze in blokjes. Snijd de aardappelen ook in blokjes. Verhit de olijfolie in een soeppan en bak de ui, de knoflook, de knolselderij- en aardappelblokjes al omscheppend 3-4 minuten op matig hoog vuur. Schenk de bouillon erbij, breng het geheel aan de kook en laat het in 20 minuten zachtjes gaar koken. Pureer alles met een staafmixer tot een gladde, lichtgebonden soep. Warm de soep nog 10 minuten zachtjes door. Breng op smaak met zout en (versgemalen) peper. Schep de knolselderijsoep in kommen en zet deze op borden. Strooi de peterselie en de hamreepjes in de soep en maal er nog wat peper boven.

Knolselderijsoep met roggebrood met ham en paté is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Amuse-slaatje met cranberrypaté
15 min-
Bekijk recept
Baby-artisjokken met paté
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Paté met rode uienmarmelade
100 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Pate met zoetzure cumberlandsaus
20 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Knolselderijsoep met paddestoelen
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Knolselderijsoep met linzen en spek
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse knolselderijsoep
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knolselderijsoep
60 min-
Bekijk recept