Zoek
Runderstoofpotje met appelstroop
4
20 min
Albert Heijn
Hoofdgerecht
3
sterren op basis van
4
stem(men)
Ingrediënten
600 g rib-runderlappen
3 el appelstroop
2 el mosterd
1 ui
25 g boter
4 laurierblaadjes
250 ml rundvleesbouillon van tablet
300 g winterpeen
250 g sperziebonen
Bereiding
1
Snijd de rib-runderlappen in grote stukken en bestrooi met peper en zout. Bestrijk het vlees royaal met de appelstroop en mosterd.
2
Snipper de ui. Smelt de boter in de braadpan en schep het vlees met de ui erdoor.
3
Steek de laurierblaadjes ertussen en schenk de runderbouillon erbij. Breng op laag vuur aan de kook en stoof het vlees in 2-3 uur zachtjes gaar.
4
Snijd de winterpeen in plakjes. Breek de sperziebonen doormidden.
5
Voeg na 2 uur de winterpeen en sperziebonen toe aan het vlees en laat in 15 min. gaar worden. Breng op smaak met peper en zout.
Runderstoofpotje met appelstroop is een recept van
Albert Heijn
Dit vind je misschien ook lekker
Cherrytomatensalsa met granaatappelpitjes
20 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Frites met zuurvlees
2 uur-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete runderstoof met pompoen
105 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnenbout met geroosterde aardpeertjes en rucola
150 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderstoofpotje met tomatensaus
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderstoofpotje met witloofsalade
60 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderstoofpotje met bier
120 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderstoofpotje met appeltjes
0 min
Bekijk recept