1 Hapjespan met 2 el olijfolie verhitten en aardappelen hierin omscheppend in ca. 8 min. goudgeel bakken. Naar smaak met zout bestrooien. Intussen broccoli en bloemkool in ruim kokend water met zout naar smaak in ca. 6 min. beetgaar koken. Kookwater afgieten. Helft van peterselie erboven fijnknippen. Intussen grillpan verhitten en met bakkwastje met rest van olijfolie bestrijken. Kalkoenfilets in 6-8 min. bruin en gaar roosteren. Naar smaak met zout en peper bestrooien. Intussen pepersaus bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. Cranberrycompote en crème fraîche erdoor roeren en doorwarmen (niet meer laten koken). Rest van peterselie erboven fijnknippen. Aardappelen en groenten over 4 borden verdelen. Kalkoen ernaast leggen en deel van saus erover verdelen. Rest van saus er apart bij geven.
Kalkoenfilet met cranberry-pepersaus is een recept van Albert Heijn