Geroosterde groenten met mosterdsaus

4
10 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven voorverwarmen op 225 °C. Uien pellen en in 8 partjes snijden. Wortel in braadslede mengen met ui en olijfolie. Bestrooien met zout en peper naar smaak, takjes tijm en rozemarijn (uit kruidenmix) tussen groenten leggen. Braadslede op rooster onder midden van oven plaatsen en groenten in ca. 30 min. beetgaar roosteren. Tussentijds omscheppen. Frites gelijkmatig over bakplaat verdelen en volgens aanwijzingen op verpakking bakken. Tussentijds omscheppen. Fritessaus mengen met mosterd. Noten grof hakken. Frites uit oven halen, in schaal doen en bestrooien met zoutnaar smaak. Kruiden uit groenten verwijderen en groenten door frites scheppen. Rucola over 4 borden verdelen, groentemengsel erover verdelen. Bestrooien met noten en serveren met mosterdsaus.

Geroosterde groenten met mosterdsaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met mosterdsaus en frites
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballetjes op brood met spitskool
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept