Gevuld ei op een glaasje

4
20 min
Snack
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de eieren 10 min. Laat ze schrikken onder koud water, pel en halveer in de lengte. Haal de dooiers eruit en prak ze fijn met de crème fraîche en de fijngesneden dille. Breng op smaak met (versgemalen) peper en (zee)zout.
  • 2 Vul het eiwit met het mengsel. Leg de halve eitjes elk op een glaasje wodka. Garneer met wat dille en peper naar smaak. Eet het eitje op en drink tot slot de wodka.

Gevuld ei op een glaasje is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Gerookte zalm met sla en dilleroomsaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kersen-ricottamousse
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Groene shake van venkel, Granny Smith en verse munt
10 min Snack
Bekijk recept
Chocoladeperen
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Varkenshaas gevuld met geitenkaas
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprika's gevuld met tuinerwten en gehakt
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Minipaprika's gevuld met couscous
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Portobello gevuld met blauwaderkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept