Rodekoolschotel met varkenshaas

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven voorverwarmen op 200 °C. Ovenschaal invetten met boter. Aardappelpuree bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. Intussen rode kool laten uitlekken in zeef en met bolle kant van lepel overtollig vocht eruit drukken. Ovenschaal bedekken met laag rode kool. Aardappelpuree erover verdelen, bestrooien met paneermeel en enkele klontjes boter en in oven zetten. In 15 min. goudbruin laten worden. Intussen overige boter in braadpan verhitten. Varkenshaas inwrijven met zout en peper en in 5-7 min. per kant bruin en gaar bakken. Champignons schoonvegen en laatste 3 min. meebakken. Varkenshaas even laten rusten en daarna in plakken snijden. Eikenbladsla besprenkelen met dressing en serveren bij plakjes varkenshaas met champignons en rodekoolschotel.

Rodekoolschotel met varkenshaas is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met cranberry-appelsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rodekoolschotel met uiengehakt
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Winterse rodekoolschotel met gehakt
55 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodekoolschotel met peer
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodekoolschotel met knolselderijpuree
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept