Roerbakkip met kokosrijst en mangochutney

4
20 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Basmatirijst mengen met kokosmelk en met 300 ml water en zout gaarkoken. Ui pellen en snipperen. Kipstukjes mengen met kerriepoeder, djintan, peper, zout en uisnippers. Olie in wok verhitten en kipmengsel al omscheppend bakken. Spitskool aan wok toevoegen, omscheppen en scheutje water toevoegen. 3 el mango-chutney erdoor roeren en doorwarmen. Pappadums een voor een 1 min. in magnetron op hoogste stand verwarmen. Rijst serveren met royale schep kip-koolroerbak erop. Wat chutney erover lepelen en pappadum erbij leggen.

Roerbakkip met kokosrijst en mangochutney is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kip in yoghurt met mangochutney
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taartjes met duo van pensen en mangochutney
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Indiase kip in kerriesaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van appel met maatjes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept

Roerbakkip met dille
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roerbakkip en spinazie
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roerbakkip Met Paprikatricolore
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept