Tonijn met Toscaanse aardappelpartjes

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Tonijnsteak ontdooien, droogdeppen en inwrijven met versgemalen peper. Grote stukken in lengte doormidden snijden tot brede repen. Repen tonijn omwikkelen met 2-3 plakjes ontbijtspek per reep. Sperziebonen gaarkoken volgens aanwijzingen op verpakking. Intussen in koekenpan olijfolie verhitten en aardappelpartjes op matige temperatuur in 8-10 min. bruin en gaar bakken. Grillplaat verhitten en tonijn-steaks met spek in ca. 2 min. per kant knapperig van buiten en nog iets rosé vanbinnen bakken. Tonijn met gebakken aardappeltjes en sperziebonen serveren.

Tonijn met Toscaanse aardappelpartjes is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Schnitzel, citroen en courgette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappeltortilla tomaat en tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saucijs met gebakken aardappelen en bloemkool
65 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cajunkip met paprika
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappeltortilla tomaat en tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasalade met tonijn, artisjok en mozzarella
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept