Rijke boerenkoolstamppot

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Uien pellen en in ringen snijden. Champignons schoonmaken en halveren. In grote pan aardappelen met boerenkool in weinig water met zout naar smaak in ca. 20 min. gaarkoken. Melk en boter toevoegen en geheel met stamper tot stamppot stampen. Mosterd erdoor scheppen en naar smaak peper toevoegen. Intussen olie in wok verhitten en knoflook erboven uitpersen. Hierin uienringen ca. 1 min. bakken. Champignons toevoegen en ca. 3 min. meebakken. Zout en peper naar smaak toevoegen. Stamppot over 4 borden verdelen. Champignons erop scheppen.

Rijke boerenkoolstamppot is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Traditionele boerenkoolstamppot
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Klassieke boerenkoolstamppot
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verstopte gehaktballetjes met boerenkool
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige boerenkoolstamppot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rijke paella met kip en garnalen
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijke cheesecake met perziken
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Gnocchi in rijke tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijke bramensoep met vers fruit
15 min- Nagerecht
Bekijk recept