Italiaanse tomatenrisotto met zalm en groenten

4
25 min
Hoofdgerecht
4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Sjalotten pellen en fijnsnijden. Tomaten met olijven laten uitlekken in zeef en olie opvangen. Tomaten fijnsnijden. Hapjespan met 2 el tomatenolie (uit potje) verhitten en hierin sjalot ca. 2 min. bakken. Pastamix toevoegen en ca. 3 min. meebakken. Groenten uit pan scheppen. Hapjespan met achtergebleven bakvet en 1 el tomatenolie verhitten. Stukjes tomaat, olijven en risottorijst toevoegen en ca. 3 min. omscheppend meebakken. Bouillon deel voor deel toevoegen en risotto in ca. 15 min. al roerend gaarkoken. Groenten en zalm erdoor scheppen en risotto goed doorwarmen. Naar smaak zout en peper toevoegen. Dille erboven fijnknippen. Risotto over 4 borden verdelen.

Italiaanse tomatenrisotto met zalm en groenten is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Italiaanse verrassingsballetjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Italiaanse sinaasappeltrifle
85 min- Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept