1 Laat de tilapiafilet ontdooien. Verwarm de oven voor op 200 °C. Schaaf de courgette in dunne lengteplakken. Snijd de visfilet en basilicum in stukjes.
2 Verhit ⅔ van de olie in een hapjespan, pers de knoflook erboven en bak 1 min. Voeg de visfilet toe en bak 2 min. mee. Voeg het water en de sausmix voor de lasagne toe, breng al roerend aan de kook en laat 1 min. zacht koken. Voeg de helft van de basilicum toe.
3 Verdeel de helft van de saus in de ovenschaal, dek de laag af met de helft van de lasagnebladen en de helft van de courgetteplakken. Herhaal dit 1 keer. Bestrijk de bovenkant courgette met de rest van de olie. Bak de lasagne in het midden van de oven in ca. 35 min. gaar. Laat de lasagne 5 min. staan.
4 Snijd ondertussen de tomaten in plakjes en mengen met de sladressing en de rest van het basilicum. Verdeel de lasagne over borden en schep de tomatensalade ernaast.
Lasagne met tilapia en courgette is een recept van Albert Heijn