Tartaar met peterselieboter

4
25 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de krieltjes in 15 min. gaar. Rasp ondertussen 1 el van de gele schil van de citroen. Kneed het citroenrasp met de peterselie en een mespunt zout door de boter. Vouw de boter in een stukje keukenpapier of vershoudfolie en laat het blokje opstijven in de koelkast. Bestrijk de tartaartjes met de olie, bak ze in een pan met antiaanbaklaag in ca. 8 min. gaar en bruin. Kook de bonen in 5-10 min. beetgaar. Roer de knoflook en 1 el van de peterselieboter door de warme boontjes. Serveer met de krieltjes, het tartaartje en de rest van de boter.

Tartaar met peterselieboter is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken lamskoteletten met peterselie-ansjovisboter
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Opperdoezers met peterselieboter
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappels
35 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tortellini en spinazie
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Fruittartaar en mascarpone met cassonade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tartaar van maatjes met komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tartaar met remouladesaus en groenteroerbak
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept