1 Verwarm de oven voor op 180 °C en laat ondertussen de koolvisfilet ontdooien. Maak de bloemkool schoon, was hem en snijd in roosjes. Kook 6-7 min. voor, giet af en spoel met koud water. Vet de ovenschaal in met wat olijfolie.
2 Leg de ontdooide vis erin. Snijd de bloemkool roosjes in plakjes. Was de tomaten en snijd ze in kleine blokjes. Verdeel de bloemkool en tomaat over de vis. Verhit de Boursin Cuisine 1 min. in een steelpan en schep de helft over de groente. Leg de aardappelschijfjes dakpansgewijs over de schaal en schep de rest van de Boursin Cuisine eroverheen.
3 Klop de slagroom op en giet over de schotel. Strooi de pijnboompitten erover en bak in 30 min. goudbruin tot de saus gaat bubbelen. Serveer direct.
Ovenschotel met witvis en Boursin Cuisine is een recept van Albert Heijn