Drumsticks met bonen, taugé en pindasaus

4
30 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Dep de kipdrumsticks droog met keukenpapier. Verhit de olie in een braadpan en bak de drumsticks rondom bruin. Voeg de woksaus en 150 ml water toe en stoof ze gaar in 25-30 minuten. Kook de rijst met de sperziebonen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en schep de taugé bij de warme bonen en de rijst, dek de pan af. Neem de drumsticks uit de pan en houd ze warm onder aluminiumfolie. Roer de pindakaas bij het stoofvocht en roer de saus glad. Serveer de drumsticks met de saus en de taugé-bonenrijst.

Drumsticks met bonen, taugé en pindasaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van sojascheuten en tofu
20 min
Bekijk recept
Roergebakken spitskool met pindasaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kokosgehaktballetjes in pindasaus met groene helden
30 min-
Bekijk recept
Kipsaté met pindasaus en geroosterde kokos
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Provençaalse kip met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balinese kip (ajam Oka) van Bibian van Bokhovens
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kool-pilav met kerrie-kipdrumsticks
30 min-
Bekijk recept
Komijn-kipkluifjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept