1 Steek de barbecue aan. Gril de aubergine 5-6 min. Keer regelmatig. Leg op een bord en laat afgedekt 15 min. staan. Gril de courgette 3 min. Keer regelmatig. Leg op een bord en laat afkoelen.
2 Verhit ondertussen 2 el olie in een steelpan op laag vuur. Voeg de komijn, het paprikapoeder en currypoeder toe en verwarm zachtjes 2 min. Voeg van het vuur af de sambal en 1 tl zout toe. Meng deze marinade door het vlees. Laat minimaal 15 min.marineren. Rijg de biefstuk aan de pennen.
3 Snijd de peper in reepjes. Klop een dressing van de rest van de olie en de azijn, voeg de peper toe. Snijd de aubergine en courgette in repen en besprenkel met de dressing. Voeg de munt toe.
4 Gril de spiesen 5 min. Keer regelmatig. Gril het naanbrood 3 min. Keer halverwege. Serveer de spiesen met de salade en het naanbrood.