Spicy runderspies

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 6 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Steek de barbecue aan. Gril de aubergine 5-6 min. Keer regelmatig. Leg op een bord en laat afgedekt 15 min. staan. Gril de courgette 3 min. Keer regelmatig. Leg op een bord en laat afkoelen.
  • 2 Verhit ondertussen 2 el olie in een steelpan op laag vuur. Voeg de komijn, het paprikapoeder en curry­poeder toe en verwarm zachtjes 2 min. Voeg van het vuur af de sambal en 1 tl zout toe. Meng deze marinade door het vlees. Laat minimaal 15 min.marineren. Rijg de biefstuk aan de pennen.
  • 3 Snijd de peper in reepjes. Klop een dressing van de rest van de olie en de azijn, voeg de peper toe. Snijd de aubergine en courgette in repen en besprenkel met de dressing. Voeg de munt toe.
  • 4 Gril de spiesen 5 min. Keer regelmatig. Gril het naanbrood 3 min. Keer halverwege. Serveer de spiesen met de salade en het naanbrood.

Spicy runderspies is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Mexicaanse taco's met runderspies, mais en koriander
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spicy aardappelplaatpizza
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Sushi volcano surf'n turf
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen in spicy tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met surimi
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept