Pangasiusspies met notenrijst

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Steek de barbecue aan. Kook de notenrijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng ondertussen de olie, oregano, chilipeper en 1 tl zout. Halveer de visfilets in de lengte en marineer ze 10 min. in de kruidenolie.
  • 2 Rijg de halve visfilets zigzaggend op een satéprikker en rijg er in elke 'bocht' een tomaat tussen, zodat de vis om de tomaten heen golft. Gril de vis ca. 8 min. op de barbecue. Keer regelmatig. Serveer met de notenrijst. Lekker met een spinaziesalade.

Pangasiusspies met notenrijst is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kippenlevers met perzik
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstukreepjes met komijn en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsrack met groene-kruidenkorst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip en cranberrycompote
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept