Gestoofde venkel met spekjes

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 6 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bak de spekreepjes in een braadpan met dikke bodem krokant en schep ze uit de pan. Voeg aan het bakvet de boter toe en fruit hierin de uien goudbruin. Schep de venkel erbij en bak ze rondom lichtbruin. Voeg de suiker, de wijnazijn en 200 ml water toe en stoof de groente in ca. 10 minuten gaar.
  • 2 Verwarm de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking en roer de roomkaas erdoor. Schep op elk bord een grote lepel aardappelpuree en strijk het glad. Schep de venkel erop en strooi de spekjes erover.

Gestoofde venkel met spekjes is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Provençaalse kip met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marshmallow-chocoladerotsjes
25 min Gebak
Bekijk recept
Salade met raclettekaas, walnoten en spekjes
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Salade met warme geitenkaas
15 oventijd min Voorgerecht
Bekijk recept

Garnalencurry
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovengroenten winter
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gestoofde bospeen met platte gehaktballen
30 min-
Bekijk recept
Mosterdkalkoen met gestoofde komkommer
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept