Slavinken met mierikswortelpuree

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de aardappelen in een bodem water met zout in 20-25 minuten gaar. Verwarm de olie in een koekenpan en bak de slavinken in 15 minuten bruin en gaar; keer ze regelmatig. Kook de peultjes in 3 minuten beetgaar. Schep de rode ui met een eetlepel boter door de warme peultjes en breng op smaak met zout en (versgemalen) peper. Giet de aardappelen af en stamp ze fijn of haal ze door de pureeknijper. Roer de melk, de mierikswortel en de rest van de boter door de puree. Breng op smaak met zout en (versgemalen) peper.

Slavinken met mierikswortelpuree is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

American pancake burgers
30 min-
Bekijk recept
Bleekselderijsalade met chorizo
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Haringsalade met krokante uienbroodjes
30 min-
Bekijk recept
Haring-aardappelsalade met ei
Bekijk recept

Rodekoolstamppot
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Slavinken met bietjes, prei en krieltjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerstamppot met slavinken
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse bloemkool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept