Spitskoolstamppotje met ham en ananas

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de aardappelen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ondertussen in een wok de olie en fruit hierin de ui goudbruin. Voeg de paprika en het kerriepoeder toe en roerbak 1 min. Schep de spitskool erbij en roerbak nog 5 min. Schenk het ananassap, de stukjes ananas en de hamblokjes erbij en stoof de kool in ca. 10 min. gaar. Giet de aardappelen af en stamp ze tot een grove puree. Schep het spitskoolmengsel met de ham- en ananasblokjes erdoorheen. Verdeel de stamppot over 4 borden.

Spitskoolstamppotje met ham en ananas is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tropische kip salade
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Wokstamppot met spitskool, ananas en seroendeng
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept