Spaghetti met romige broccoli-kaassaus

4
20 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de broccoli in roosjes, snijd de steel in plakjes en kook ze samen gaar in ca. 15 minuten. Kook de spaghetti gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 2 Verhit in een hapjespan de olijfolie en bak hierin de ui goudbruin. Schenk de Finesse voor Koken erbij, roer 200 g gemalen kaas erdoor en breng het al roerend aan de kook. Warm de saus, afgedekt en op laag vuur, 5 minuten door. Breng op smaak met zout en peper. Giet de broccoli af en stamp hem met een pureestamper fijn. Schep de broccolipuree, de cherrytomaten en de knoflook bij de kaassaus en warm het al roerend nog 1 minuut door. Breng pittig op smaak met zout en peper.
  • 3 Verdeel de spaghetti over 4 borden en schep de broccolisaus erover. Strooi er naar smaak nog wat gemalen kaas over.

Spaghetti met romige broccoli-kaassaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pastaschotel met prei en garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met schnitzelreepjes en kaassaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met kaas-garnalensaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept