Spinazielasagne met geitenkaas

4
15 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180 °C. Vet de ovenschaal in.
  • 2 Snijd de champignons in vieren en snipper de ui. Verhit de olie in een koekenpan en bak de champignons en ui 5 min. Pers de laatste minuut de knoflook erboven. Schep de spinazie bij de champignons en laat al roerend ontdooien. Breng op smaak met peper en zout.
  • 3 Leg lasagnebladen in de ovenschaal, verdeel er een 1/4 van de spinazie over en strooi er 1/4 van geitenkaas over. Herhaal nog 3 keer. Schuif de lasagne in de oven en bak in ca. 30 min. goudbruin en gaar.

Spinazielasagne met geitenkaas is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spinazielasagne
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazielasagne
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazielasagne
Bekijk recept
Spinazielasagne met ansjovis
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept