Italiaans stoofpotje

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de aardappelen 10 minuten in weinig water met wat zout. Snijd de kalfssaucijzen elk in 3 stukken. Bak de Provençaalse spekreepjes zachtjes uit en schep ze uit de pan. Bak in het bakvet de stukken kalfssaucijs rondom bruin. Giet de aardappelen af, vang 150 ml kookwater op.
  • 2 Schep de wortels, de venkel, de uien, de knoflook en de aardappelen en de spekreepjes bij de saucijzen in de braadpan. Schenk de balsamicoazijn en het kookwater erbij, dek de pan af en stoof alles, onder af en toe omscheppen, gaar in ca. 15 minuten. Schep het gerecht op 4 borden.

Italiaans stoofpotje is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Stoofpotje met prei, ham en zachtgekookte eieren
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje van gehaktballetjes met gepocheerde eieren
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje van schorseneren en winterpenen
30 min-
Bekijk recept
Lamsstoofpot met kweeperen
1 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Bonensoep met ciabatta
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sappig Italiaans stoofvlees
20 min-
Bekijk recept
Rijstsalade met basilicumdressing
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ciabattina-toast met paprikasalade
20 min Voorgerecht
Bekijk recept