Romige spinaziepasta

4
20 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snijd de knoflook fijn en de helft van de champignons in grove stukken. Verwarm de olie in een wok of een grote hapjespan en roerbak de knoflook en champignons op middelhoog vuur 5 min. tot ze lichtbruin kleuren.
  • 2 Schep nu hand voor hand de spinazie (houd 2 handen spinazie apart) bij de champignons, blijf alles omscheppen. Roer nu de roomkaas door het spinazie-champignonmengsel en breng op smaak met (versgemalen) peper en zout. Schep de spinaziesaus met de achtergehouden spinazie over de tagliatelle en bestrooi met de geraspte kaas. Serveer direct.

Romige spinaziepasta is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm met spinaziepasta
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinaziepasta met spiegelei
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinaziepasta
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinaziepasta
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept