1 Meng de marinademix uit de Mix voor Babi ketjap met 3 el zonnebloemolie en schep het nasi/bamivlees hierin om. Laat het vlees 10 minuten marineren. Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2 Bak de gemarineerde vleesreepjes, zonder extra olie, in een braadpan al omscheppend bruin en gaar in ca. 10 minuten. Verhit in een wok de rest van de olie en roerbak hierin de ui, spitskool en de wokgroente in ca. 8 minuten net gaar.
3 Voeg aan het vlees 300 ml water en de sausmix uit de mix voor babi ketjap toe en breng het geheel al roerend aan de kook. Kook 1 minuut zachtjes door en schep de geroerbakte groenten erdoor. Breng op smaak met wat zout en peper en een scheut ketjap manis. Serveer de babi ketjap met de witte rijst.
Babi ketjap met groenten is een recept van Albert Heijn