Kalkoen fricassee

4
25 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bestrooi de kalkoen met peper en zout. Verhit de helft van de boter in een hapjespan en bak de kalkoen in 4 min. rondom bruin. Neem uit de pan.
  • 2 Voeg de rest van de boter toe en fruit de sjalot 4 min. Voeg de knoflook en de champignons toe en bak 5 min. op middelhoog vuur mee. Voeg de bloem toe en bak nog 1 min. Schenk de wijn en de kookroom erbij. Laat de saus op laag vuur indikken en breng op smaak met peper en zout.
  • 3 Voeg de kalkoen weer toe en warm nog 2 min. door. Lekker met aardappelgratin en haricots verts.

Kalkoen fricassee is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Creoolse vlees- en visfricassee
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fricassee van lamsmignonnettes met lookboter
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fricassee van calamares en schelpdieren
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Aardappeltaartje met fricassee van kip
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spinazie-linzensalade met kalkoen en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept
Kalkoensalade LA-Style
Bekijk recept
Mosterdkalkoen met gestoofde komkommer
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept