1 Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat na het koken even goed uitdampen. Snijd het pepertje uit de nasi-bamigroenten fijn en de champignons in grove stukken. Verhit in een wok 1 eetlepel olie en roerbak hierin het vlees op hoog vuur in 5 minuten bruin en gaar, breng op smaak met ketjap en schep het even uit de pan. Verhit nu in dezelfde wok nog 2 eetlepels olie en bak hierin de gember, de knoflook en de champignons tot ze licht verkleuren, schep de groenten erbij en roerbak ze nog ca. 5 minuten al omscheppend op hoog vuur mee tot ze een beetje beginnen te slinken, voeg de laatste minuut de taugé erbij. Schep de groenten uit de pan. Verhit in de wok de laatste lepel olie en de gekookte rijst en bak het vlees al omscheppend mee. Schep de groenten door het rijstmengsel in de wok. Warm nog even goed door. Lekker met een gebakken ei en kroepoek.