Tagliatelle met wortel, citroen en geitenkaas

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de winterpeen. Schaaf met een dunschiller in de lengte zo veel mogelijk dunne plakjes van de peen. Boen de citroen schoon en rasp de gele schil. Halveer de vrucht en pers de helft uit.
  • 2 Verhit de olie in een hapjespan en voeg het citroenrasp toe. Neem de pan van het vuur en laat 2 min. staan.
  • 3 Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de winterpeen de laatste 2 min. mee. Giet af en doe terug in de pan.
  • 4 Zet de pan met olie weer op het vuur. Schep voorzichtig wat kookvocht van de pasta in de pan met citroenolie. Roer de citroenolie, wat citroensap, peper en eventueel zout door de pasta. Snijd de koriander fijn en verkruimel de geitenkaas. Verdeel de pasta over de borden en bestrooi met de koriander en geitenkaas.

Tagliatelle met wortel, citroen en geitenkaas is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept