1 Kook de farfalle beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Boen de citroen schoon en rasp de gele schil eraf. Halveer de vrucht. Wrijf de stukken zalm in met zout en (versgemalen) peper. Smelt de boter in een koekenpan en leg de zalm erin. Maal er wat chilipeper boven en knijp de citroenhelften erboven uit. Smoor de zalm op laag vuur afgedekt in 6-8 minuten. Verhit de olie in een wok en roerbak de knoflook, bosui en citroenrasp 1 minuut. Voeg de spinazie in gedeelten toe en laat de blaadjes al omscheppend slinken. Giet de pasta af en schep de farfalle door de spinazie. Breng op smaak met zout en (versgemalen) peper. Schep de pasta met spinazie in warme diepe borden en verdeel de zalm erover. Kook het stoofvocht van de zalm op hoog vuur nog 1-2 min. in en schep dit over de pasta.
Farfalle met spinazie en zalm is een recept van Albert Heijn