Gevulde varkensrib met artisjok

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 150 °C. Hak de olijven grof.
  • 2 Leg het vlees op een snijplank en snijd het in de lengte tot 2/3 in. Klap het vlees open en verdeel de olijven gelijkmatig over de inkeping. Leg er een paar takjes kruiden op. Bind het vlees met keukentouw dicht en bestrooi het met zout en peper.
  • 3 Verhit de olie in een braadpan, braad het vlees rondom goudbruin. Schenk de vermout in de pan en voeg de tomaten, artisjokharten en resterende takjes kruiden toe. Breng alles aan de kook. Leg de deksel op de pan en zet de pan in het midden van de oven. Laat de varkensrib in ca. 30 min. gaar worden.
  • 4 Neem de pan uit de oven laat hem nog 15 min. staan. Snijd de varkensrib in dikke plakken. Lekker met penne.

Gevulde varkensrib met artisjok is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Pizza quattro gusti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pannenkoeken met hüttenkäse en artisjok
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde artisjokken uit de oven
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Rucolasalade met tonijn, artisjok en mozzarella
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept