Tilapia en mihoen uit de wok

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bereid de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Spoel de mihoen onder koud stromend water en laat goed uitlekken. Snijd de tilapiafilet in reepjes. Verhit een wok en voeg de olie toe. Bak de visreepjes al omscheppend 2 minuten. Voeg de roerbakmix en de minimaïs toe en bak 5 minuten, blijf het geheel omscheppen. Doe de mihoen erbij, breng op smaak met gembersiroop, sojasaus en peper en meng het geheel. Verdeel de mihoen over 4 kommen en bestrooi met de stukjes pinda.

Tilapia en mihoen uit de wok is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept
Nasi Goreng met hamreepjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gembereend met shii-take
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nasi met gember
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tilapia in rozemarijnmarinade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tempura van tilapia en zomergroenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise vissoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept