Mosselen met mieriksworteldip

2
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 9 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Roer de crème fraîche los met de mierikswortel. Breng op smaak met peper en zout.
  • 2 Controleer de mosselen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwijder openstaande of beschadigde schelpen. Verhit de olie in een grote hapjespan en bak de knoflook 1 min. Voeg de mosselen, de prei, de wijn, de helft van de dille en peper en zout naar smaak toe.
  • 3 Schep om, doe de deksel op de pan en stoom de mosselen in 5-8 min. op laag vuur gaar. Verwijder de dichte schelpen. Snijd de rest van de dille fijn. Bestrooi hier de mosselen mee en voeg nog wat peper toe. Serveer met de mieriksworteldip.

Mosselen met mieriksworteldip is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige mieriksworteldip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Courgettepannenkoekjes met mieriksworteldip
40 min
Bekijk recept
Spicy aardappels met tartaartje en mieriksworteldip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met mosselen en citroengras-roomsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept
Pittige mosselspiesjes met saffraanrijst
30 min-
Bekijk recept