Bietenrisotto met spekjes

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit de bouillon. Smelt de helft van de boter in een soeppan en fruit de ui 1 min. Doe de spekreepjes erbij en bak nog 3 min. Voeg de rijst toe en bak 1 min. mee. Schenk de wijn erbij, zet het vuur laag en roer tot de wijn is opgenomen. Voeg daarna bouillon toe tot de rijst net onder staat. Laat de rijst alle bouillon opnemen. Roer regelmatig en voeg telkens een nieuwe scheut toe. Herhaal tot de rijst beetgaar is. Dit duurt ca. 20 min. Voeg de bietjes en de rest van de boter toe en verwarm nog 1-2 min. Breng op smaak met peper. Verdeel de risotto over 4 diepe borden. Serveer met de rucolasla.

Bietenrisotto met spekjes is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Provençaalse kip met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marshmallow-chocoladerotsjes
25 min Gebak
Bekijk recept
Salade met raclettekaas, walnoten en spekjes
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Romige bietenrisotto met Italiaanse kaas
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige bietenrisotto met mortadella
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bietenrisotto
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bietenrisotto met geitenkaas en rozemarijn
40 min- Bijgerecht
Bekijk recept