Andijviepasta met vegetarische worst

4
20 min
Hoofdgerecht
4 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de laatste 2-3 min. de ui en worst toe.
  • 2 Giet af en vang het kookvocht op. Schenk 150 ml kookvocht terug in de pan bij de pasta.
  • 3 Zet de pan op laag vuur. Schep de andijvie, tomaat, crème fraîche en het kerriepoeder bij de pasta. Laat de andijvie al omscheppend slinken. Voeg eventueel nog wat kookvocht toe.
  • 4 Breng op smaak met het basilicum en peper en zout en verdeel over 4 diepe borden.

Andijviepasta met vegetarische worst is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kip met chorizo en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Braadworstschotel met erwten en munt
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappel met weekendtoppings
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen in spicy tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Andijviepasta met Italiaanse gehaktballetjes
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept