Entrecote Chicago style

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Vetrand van entrecotes op meerdere plaatsen tot op vlees insnijden. In kommetje pasta roeren van olie, knoflook, sjalotten, suiker en dragon. Vlees met pasta inwrijven en in schaal leggen. Schaal afdekken en entrecotes in koelkast minimaal 1 uur marineren.
  • 2 Entrecotes op goed ingevet rooster leggen en aan elke kant 3 à 4 min. grillen. Entrecotes elk op bord leggen en bestrooien met zout. Boter in 4 schijven snijden en op elke entrecote schijf rode port-peperboter leggen. Lekker met gegrilde kastanjechampignons (recept zie ah.nl/recepten; het barbecueboek) en rucolasalade.
  • 3 Voor het recept van rode port-peperboter zie ah.nl/recepten; het barbecueboek.

Entrecote Chicago style is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Tortilla pesto rolletjes
Bekijk recept
Zuurkool met gevulde hotdogs
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoensalade LA-Style
Bekijk recept
Appeltaart met amandel
85 min
Bekijk recept

Surf 'n turf van de grill
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Entrecote met chorizosalsa
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte entrecote met romesco
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Voorjaarssalade met entrecote
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept