Spiesen van varkenshaas in mosterdmarinade

4
25 min
Hoofdgerecht
4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de varkenshaasjes in plakken van ca. 2 cm dik. Klop in een schaal de marinade van olie, mosterd, honing, azijn en chilipoeder. Pers de knoflook erboven. Schep de varkenshaasplakjes erdoor, dek de schaal af en marineer de varkenshaas in de koelkast ca. 1 uur.
  • 2 Steek de varkenshaas in de lengte op de spiesen. Leg de spiesen op een goed ingevet rooster en gril aan elke kant ca. 7 min. Bestrooi het vlees met peper en zout.

Spiesen van varkenshaas in mosterdmarinade is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Mosterdmarinade
5 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosterdmarinade met honing en dragon voor vlees of kip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Whisky-mosterdmarinade
5 min
Bekijk recept
Koteletten in mosterdmarinade.
90 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Aardappelspies met mosterd-dilledressing en spek
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Vleesspies met pesto-bonensalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmspies met rucolasaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stamppot tomaat met gehaktspies
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept