Italiaanse lamskoteletten

4
25 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil van citroen raspen en vrucht uitpersen. In lage schaal olijfolie, citroenrasp, citroensap en knoflook door elkaar kloppen. Kruiden met klein pannetje kneuzen en door marinade scheppen. Lamskoteletten in marinade leggen en enkele malen omscheppen. Schaal afdekken en koteletten in koelkast ca. 1 uur marineren. Koteletten enkele malen omscheppen.
  • 2 Lamskoteletten uit marinade nemen en laten uitlekken. Koteletten op goed ingevet rooster of grilltopper aan elke kant ca. 4 min. grillen. Koteletten enkele malen met achtergebleven marinade bestrijken. Lekker met salsa verde en gegrilde venkel met overjarige kaas (voor recepten zie ah.nl/recepten; Het barbecueboek).

Italiaanse lamskoteletten is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Lamskoteletjes met pittige salsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde lamskoteletten met mosterd en rozemarijn
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamskoteletten met salsa van peer, kiwi, nectarine en mango
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken lamskoteletten met peterselie-ansjovisboter
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Italiaanse verrassingsballetjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Italiaanse sinaasappeltrifle
85 min- Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept