Stoere groentespiesen

2
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak de paprika schoon en snijd ieder in 8 stukken. Snijd de courgette in lange plakken en de aubergine in stukken. Klop in een ruime kom de olie met de azijn en het zout door elkaar. Pers de knoflook erboven. Schep de champignons, paprika, courgette, aubergine, tomaten en laurierblaadjes erdoor. Dek de kom af en marineer de groenten ca. 1 uur. Schep af en toe om.
  • 2 Week de gedroogde tomaten 15 min. in heet water, spoel af en dep droog. Rijg afwisselend de champignons, laurierblaadjes, paprika, courgette, aubergine en gedroogde tomaten op de pennen. Bewaar de spiesen en de achtergebleven marinade tot gebruik in de koelkast.
  • 3 Bestrijk de spiesen met de marinade en grill in ca. 12 min. gaar en bruin. Draai de spiesen elke 3 min. een kwartslag.

Stoere groentespiesen is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Vegaburger met gegrilde groenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Yoghurt-avocadodip
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Vlees-groentespies met gepofte aardappel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentespies to go
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Stoere andijviestamp met ananas-jus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoere groentesoep met aardappel en worst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoere Chinese kool
30 min-
Bekijk recept
Stoere herfstsalade met mosselen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept