Spiesen van kippenlevers met salie

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Elke plak katenspek in 4 gelijke stukken snijden. Kippenlevers schoonmaken. Afwisselend kippenlevers, stukje spek, salieblad en halve sjalot op satépennen steken. Spiesen tot gebruik, afgedekt, in koelkast bewaren.
  • 2 Spiesen met olijfolie bestrijken en op goed ingevet rooster in 8 à 10 min. bruin en gaar grillen. Tijdens grillen spiesen telkens een stukje keren, zodat ze rondom gelijkmatig bruin worden. Spiesen bestrooien met zout en peper. Lekker met gegrilde aardappels en Italiaanse bonensalade (recept zie ah.nl/recepten; Het barbecueboek).

Spiesen van kippenlevers met salie is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaasje met champignons
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolfrittata met paprika en hazelnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ravioli met champignonvulling
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel van groenten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept

Aardappelspies met mosterd-dilledressing en spek
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Vleesspies met pesto-bonensalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmspies met rucolasaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stamppot tomaat met gehaktspies
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept