Wraps met kip, paprika en ijsbergsla

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de kipfilets in reepjes. Snijd de ui in dunne partjes. Snijd de rode paprika in de lengte in repen. Verhit de olie in een wok. Bak de kipfiletreepjes in 5 min. gaar. Voeg de laatste minuut de ui en paprika toe. Breng op smaak met zout en peper.
  • 2 Maak de wortels schoon en snijd ze in de lengte in vieren. Meng de wortels en ijsbergsla in een schaal met de kip met paprika en ui.
  • 3 Verwarm de tortilla's volgens de aanwijzingen op de verpakking. Halveer de tortilla's en bestrijk ze met ketchup. Beleg ze met het kip-en-slamengsel, vouw de ronde kant over de vulling en rol de tortilla's op. Steek ze eventueel vast met een cocktailprikker.

Wraps met kip, paprika en ijsbergsla is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met geitenkaasballetjes
25 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Brie-walnotentaartjes met honing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mexicaanse quesadillas
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortilla pesto rolletjes
Bekijk recept
Oriëntaalse wrap
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenchili
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept