Paprikarolletjes met gehakt en courgetterisotto

4
55 min
Hoofdgerecht
4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 225 °C. Laat de paprika's uitlekken en vang het vocht op. Snijd de paprika's open en halveer ze in de lengte. Meng het paneermeel met het gehakt, 1 gesnipperde ui en zout en peper naar smaak. Vorm er ca. 12 worstjes van. Wikkel om elk worstje een reep paprika. Leg ze in de ovenschaal en schenk het paprikavocht erover. Schuif de schaal in de oven en bak de rolletjes gaar in ca. 30 minuten.
  • 2 Breng 450 ml water aan de kook, los het bouillontablet hierin op. Verhit de olie in een hapjespan en fruit hierin de tweede ui. Schep de risottorijst en courgetteblokjes erbij, schenk de bouillon erover en breng het geheel al roerend aan de kook. Kook de risotto 15 minuten, laat hem afgedekt nog 10 minuten staan. Breng op smaak met zout en peper. Serveer de risotto met de paprikarolletjes.

Paprikarolletjes met gehakt en courgetterisotto is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaten-courgetterisotto
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde Zalm Met Courgette-risotto
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Courgetterisotto
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Courgetterisotto Met Hollandse Garnalen.
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Paprikarolletjes met ansjovis en pijnboompitten
1u10 min
Bekijk recept
Antipasti
1u10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Paprika ricottaroulade met pasta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde, Gefrituurde Paprikarolletjes
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept